Anders Öman slår till igen

Okej, det var småkul när Anders Öman fick spatt tidigare, men nu är det smått skrämmande. Det hela började med att Frölundasupportern Marco Berg gjorde den här småroliga videon:

Efter att en icke namngiven Växjösupporter uppmärksammat Öhman på det hela och uppmanat till nackskott på herr Berg gick Anders Öman bananas. Efter att ha först verkat ta det hela med god ro blev han fly förbannad när han fick reda på att Aftonbladetreportern Tomas Ros spridit videon. Detta följde i Ömans flöde:

Gissar att @rosenrasande s sympatier ligger åt Nazi hållet. Håller med osmakligt av en journalist.

 

Förstår att @rosenrasande är Nazist och tycker detta är roliga skämt. Att du inte skäms?

 

@Rosenrasande är Tomas Ros twitternamn, som ni kanske förstår. Har egentligen inte mycket synpunkter på det hela, förutom att Växjö bör sparka den otroligt oprofessionelle Anders Öman snarast och att jag är fullständigt chockad över hans agerande. Jag ville bara dela med mig.

Visst, det kanske inte är det roligaste att vara Hitler på Youtube, men lite får man ta. Att Öman tycker sig ”jämföras med Hitler” är rent ut sagt puckat. Det hela är ett internetmeme som nu applicerats på vår käre VD där nere i Växjö, och att det är Hitler som skriker är rätt irrelevant. Tills Anders Öman utnyttjar Godwins Lag och attackerar Ros, givetvis.

Tills Öman tar bort inläggen (vilket jag förutsätter att han gör förr eller senare) kan ni läsa alltihop på Ömans konto.

 1. KrilleKrille01-15-2013

  Finns inga ord hur dumt och olämpligt det uttalandet är!

 2. Björn WBjörn W01-15-2013

  Möjligheten att sparka Öman finns nog inte när man läser detta. Han är 10-talets försök till att vara en Percy Nilsson, som pumpar medel från egna bolag till ett hockeylag, dessutom har han blivit dopad med kommunala skattemedel och lyckats nätverksbygga på en ort som det gått bra för på sistone.

  http://www.byggvarlden.se/nyheter/naringsliv/article2493665.ece

  Försvinner Öman så försvinner nog Växjö Lakers som elitserielag. Därav att han vill ha flämtningar från allmänheten med sin ”nu vill jag inte längre”-retorik.

  Flämtningarna kommer säkert också i Växjö, i alla fall hos den del som inte är fotbollsintresserad.

 3. PetePete01-15-2013

  Sparka Öman? Nä, det finns nog inte på kartan att det kommer ske.

 4. David LindbergsonDavid Lindbergson01-16-2013

  Tyvärr har ni nog rätt i att Öman inte kommer få sparken. Men man kan ju hoppas.

 5. JimJim01-19-2013

  Vad tråkigt man missade videon och nu är den bort plockad :(

  • David LindbergsonDavid Lindbergson01-19-2013

   Ja, det var synd. Det är en variant av internetmemet baserat på filmen Der Untergang, där man sätter undertexter på en scen där Hitler är förbannad. Inga övriga nazistjämförelser gjordes eller görs, vilket gör att Ömans reaktion är något överdriven.

   http://knowyourmeme.com/memes/downfall-hitler-reacts

Lämna en kommentar