Bjurö skriver tvåårskontrakt

Klockan 21 på skärtorsdagen, då de flesta tagit ledigt för helgen, så presenterade Modo sin andra värvning under 2015 års silly season. Det är måvakten Jonatan Bjurö som ansluter från Västerås. Ett Västerås som missade SHL men där man inte kan lasta Bjurö för det.

Jonatan Bjurö har gjort en kanonsäsong för Västerås och är alltså klar för Modo för de två kommande säsongerna. 24-åringen, som ursprungligen kommer från Helsingborg, har bland annat representerat AIK och Malmö under karriären och har knappt 60 matcher i Hockeyallsvenskan under sin karriär. Det är dock först den senaste säsongen som han blommat ut och under grundserien så stod han 19 matcher för Västerås och hade fina 1,86 insläppta per match i snitt.

– Bjurö är en ung och utvecklingsbar målvakt som kommer från en bra säsong i Västerås. Vi har haft ögonen på honom en tid och han har visat att han håller för spel på högsta nivån i Sverige, säger MODO Hockeys GM Per Svartvadet till modohockey.se och fortsätter:

– Jonatan Bjurö kommer tillsammans med Adam Reideborn att fungera jättebra som målvaktspar den kommande säsongen för MODO Hockey.

  1. hjallehjalle05-13-2015

    Peter forsberg har setts i jönköping! vad kan det betyda?

Lämna en kommentar