Lumberjacks: Invasion Stå – Syd Edition 25/1

Den 25/1 är det dags för ännu en upplaga av Invasion Stå i Fjällräven Center och vi tar tempen på Peter Hörnell, suppleant Lumberjacks inför evenemanget.

Den 25/1 kommer Modo Syd på besök och ni kör Invasion Stå – Syd Edition. Hur ser det ut med bokningarna inför evenemanget?
– Som det ser ut idag blir det lapp på luckan. Vi har lyckats utöka antalet platser till 240 stycken och när jag svarar på detta finns det endast ett fåtal platser kvar, kanske är de redan slut när detta publiceras.

Vid den senaste upplagan av Invasion Stå fick ni celebert besök inför matchen i form av Peter Forsberg och Markus Näslund. Är ni nöjda med stödet ni får från Modo Hockey i samband med era evenemang?
– Modo har ställt upp på ett mycket gott sätt när vi kommit till dem med våra önskemål. Men bra kan alltid bli bättre på alla plan. Den dagen man lutar sig tillbaka och tror att det är ett självspelande piano är det dags att låta någon annan ta vid.

Vi vill även flika in och tacka Merry Can för deras insatser i samband med den tidigare och den kommande Invasionen. Utan dem tillsammans med Modo hade det inte gått att genomföra.

Denna gång sammanfaller Invasion Stå med att Modo Syd gör sin årliga Foppa Tour-resa upp till Örnsköldsvik. Vilka aktiviteter står på schemat för er i Lumberjacks och Modo Syd under deras besök?
– Förutom torsdagens match så kommer vi på fredagen även att spela en hockeymatch i Fjällräven Center kl 19:30 där Lumberjacks möter Modo Syd. Alla som har vägarna förbi är givetvis välkomna in för att ta del av den sprudlande hockeyunderhållning vi kommer att bjuda på.

Detta har tidigare varit ett årligen återkommande inslag i deras resa, men tyvärr har det varit uppehåll under ett par år, men nu är det alltså dags igen.

Slutligen, vad har ni för förhoppningar stämningsmässigt inför matchen den 25/1?
– Allt annat än magiskt är ett misslyckande. Tycker vi hade ett riktigt lyckat evenemang senast. Så även om ni inte tänker gå på Invasionen och stå på ståplats så se till att skaffa din matchbiljett så fort som möjligt.

Lämna en kommentar