Modo föll i grundserieavslutningen

Albin Carlson gjorde Modos enda mål i matchen mot Brynäs. Foto: Nathalie Andersson

Albin Carlson gjorde Modos enda mål i matchen mot Brynäs. Foto: Nathalie Andersson

Modo fick ingen positiv avslutning på grundseriesäsongen där Brynäs vann kvällens avslutande match med 2-1 i Gavlerinken Arena.

Brynäs valde att lufta hela elva stycken juniorer i kvällens laguppställning mot Modo. En satstning som slog väl ut sedan man vänt underläge 0-1 till seger med 2-1.

Modo tog ledningen i matchen drygt halvvägs in i den första perioden genom Albin Carlson. I den andra perioden vände hemmalaget på steken och hittade rätt två gånger om bakom Linus Ullmark i Modokassen fram till 2-1. Den tredje perioden blev sedan mållös efter att Modo bland annat inte fått någon utdelning i sex minuters spel i numerärt överläge.

Modo slutar därmed på tolfte och sista plats efter 55 spelade omgångar av SHL 2014-15. Man får nu ett antal dagar på sig att slipa formen innan kvalspelet drar igång den 16 mars där Modo inleder på hemmaplan.

 1. KalleKalle03-05-2015

  Det känns 100 % klart redan att Modo kommer att Spela i allsvenskan nästa säsong. Modo är inte bra på någonting, seriens sämsta backar seriens, sämst på pp, sämst på boxplay. Ett så dåligt lag som Modo hockey ska inte spela i shl. Svartvadet får ta sig en rejäl titt i spegeln och fundera på om han verkligen är en bra sportchef. Ännu en fiasko säsong för Modo hockey, det är bara några år sen Modo blev sist senast

  • john:)john:)03-06-2015

   Va du kan! Hur klarar du studieskulderna??

 2. PP03-05-2015

  Orka

Lämna en kommentar